Käyttäjä:Dionne Jinn/Välilehtikoe 2

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 21. marraskuuta 2018
Loikkaa:valikkoon, hakuun
     

Tämä on testisivu mahdollisuudelle käyttää välilehtiä uuden kaanon materiaalin erottamiseen aikaisemmasta Expanded Universe -materiaalista, joka nykyään kuuluu sarjaan "legends".

TÄMÄ ON KAANON-OSION TESTISIVU!

Lando WoSW.jpg
Lando Calrissian
Ruumiilliset tiedot
Laji

Ihminen

Sukupuoli

Mies

Hiusten väri

Mustat

Silmien väri

Ruskeat

Ihon väri

Tumma

Kronologiset ja poliittiset tiedot


Liittoutuma(t)

Kapinaliitto

Lando Calrissian uhkapeluri ja liikemies, joka johti Pilvikaupunkia Bespinillä 3 ABY. Aikaisemmin hän oli omistanut Millennium Falconin, mutta hävinnyt sen ystävälleen Han Sololle $abacc-pelissä. Pelitappionsa jälkeen Calrissian oli kohonnut Pilvikaupungin johtoon, vaikka Solo epäilikin, että Calrissian oli huijannut jotakuta päästäkseen asemaan.

Solo ja Leia Organa etsivät apua Calrissianin luota Hothin taistelun jälkeen, mutta Imperiumin joukot Darth Vaderin johdolla seurasivat heitä ja Calrissian joutui tekemään epämiellyttävän sopimuksen keisarillisten kanssa. Keisarilliset muun muassa kiduttivat Soloa houkutellakseen Luke Skywalkerin Pilvikaupunkiin. Vader myös muutti tehtyä sopimusta mielensä mukaan luovuttaen karboniittiin jäädytetyn Solon palkkionmetsästäjä Boba Fettille ja vaatien Organaa vietäväksi omalle alukselleen.

Esiintymiset[muokkaa]